Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Lager- och leveranssäkerhet

våra lager är välfyllda

2022-07-01

Det tragiska kriget i Ukraina har inneburit en del utmaningar för den Europeiska produktionen av keramiska plattor. Dock är det utmaningar som kan och som också hanteras. Det handlar om att vissa lerbaserade råvaror historiskt haft sina källor i krigsutsatta delar av Ukraina. Sedan har också flertalet tillverkare använt sig av naturgas, vars härkomst varit Ryssland, i sina ugnar. Allt sedan krigets utbrott pågår det omställningar inom den aktuella industrin där nödvändiga råvaror, naturgas m.m tas från alternativa källor. 

De producenter och leverantörer som Kakelspecialisten är partners till hanterar uppkommen situation på ett mycket bra och hållbart sätt. Deras verksamhet och tillverkning pågår för fullt där eventuella längre leveranstider mer handlar om högt tryck i marknad och orderstock snarare än brist på råvaror, energi osv. Tidigare nämnda omställningsprocesser kan på vissa produkter innebära en del förhöjda priser men flödet av leveranser fortsätter. 

Som arkitekt, inredare, byggherre, entreprenör m.m. kan du fortsätta vara trygg när du väljer Kakelspecialisten som partner och leverantör av keramiska plattor till dina projekt. Vårt lager är lika fullt av leveransklara produkter samt att projektleveranserna rullar på som tidigare. Vi fortsätter också att löpande presentera nya spännande tillskott av kakel och granitkeramik i vårt sortiment.


Kontakta oss på projektavdelningen om du vill veta mer!

 

Bilder: Serie Modulo