Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

K-LAB

Kronos K-LAB är en tjänst och koncept för att skräddarsy keramik till inredningsdesign och inredningsdetaljer. De erbjuder alla typer av produkter som trappsteg, poolkanter, hyllor, badrumsinredning, köksinredning, bord och mycket mer. Allt tillverkas av slitstark och vacker italiensk granitkeramik. Alla delar skräddarsys och finns i de flesta storlekar du kan behöva till ditt inredningsprojekt alternativt att produkterna skräddarsys just i en särskild storlek du behöver. Val av granitkeramik görs ur Kronos stora produktsortiment som möter både stilistiska och arkitektoniska krav och behov.

Exempel på produkter

Bord
Handfat
Duschnischer
Badkar
Köksinredning
Trappsteg
Trösklar
Poolkanter
Hyllor
Bänkar
Eldstäder
Receptionsdiskar
Bänkskivor

Om du har ett badrumsprojekt kan du t ex. beställa tvättställ, bänkskiva, hyllor, duschnischer, badkar och andra inredningsdetaljer i samma sten och få ett helt skräddarsytt och enhetligt badrum. Det kan till exempel handla om hotellbadrum, spa- och wellnesanläggning eller ett badrum i ett privat hem.

Samma sak gäller t ex kök eller restaurang där du kan beställa bänskkivor, klä in skåp, klä in en köksö, bardisk och beställa bord.

K-LAB kan även gravera in en logotyp eller text på granitkeramiken. Det här kan vara användbart i t ex. hotell och spa.

Hitta all information du behöver i pdf nedan. 
Vilka granikeramikserier du kan använda se Kronos hemsida här

Hej!
Kontakta mig om du är intresserad av K-LAB och vill inreda med keramik.

Hälsningar
Mia

Kontakta oss