Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Vårt showroom

för arkitekt och inredare

Kakelspecialisten Projekt har ett showroom för dig som arbetar som arkitekt, inredare och professionell beställare/föreskrivare till projekt. Vi finns på Bjurholmsplan 31 i Stockholm och här arbetar hela projektavdelningen. Showroomet är en kombination av kontor och specialistutställning för kakel och granitkeramik. Här finns prover på hela projektsortimentet som du kan se och känna på och få med hem till kontoret. direkt.

Hos oss hittar du också en aktuell nyhetsvägg där du kan klämma och känna på alla våra nyheter inom kakel, granitkeramik och mosaik. Nyheterna uppdateras varje månad så passa på och kom förbi och inspireras och ta en kaffe när du har tid.

Vårt showroom är ritat av Spectrum arkitekter och ljussatt av Ljusrum.

Öppettider: Vardagar 08.00-17.00, ingen tidsbokning behövs.
Se längst ned på sidan för avvikande öppettider. 

För dig som är privatperson hänvisar vi till Kakelspecialistens stora butik i Årsta - Sockenvägen 289. Här visar vi hela vårt sortiment och badrumsinredning.

FÖR DIG SOM INTE HAR MÖJLIGHET ATT BESÖKA OSS

Har du inte möjlighet att besöka vårt showroom så kan du se projektsortimentet och beställa prover här på hemsidan. Du kan också boka ett digitalt möte med oss där vi kan gå igenom vad du söker. Vi hjälper arkitekter och inredare på distans med den senaste digitala tekniken där en avancerad kamera kan visa plattor med oerhört hög skärpa precis som om du vore på plats. Vi kan på det här sättet hjälpa till med urval av plattor till projekt och skapa moodboards som du sen får digitalt skickade till dig tillsammans med prover.

Boka digitalt möte här

Hej!
Kontakta oss om du vill veta mer om oss eller vill ha hjälp med kakel till ett projekt.

Hälsningar
Projektteamet

Kontakta oss