Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Spa, pool & wellness

Vi hjälper dig med ditt spa- & poolprojekt

Vi erbjuder högkvalitativa produkter och service till alla typer av spa-, wellness- och poolprojekt. Allt från passande granitkeramik, kakel och mosaik till poolklinker och designkoncept med byggskivor och ångbastu. Kakelspecialisten har hjälpt till med Spa- & wellnesskoncept  till bland annat Oscar Properties, Sturebadet,  Elite Hotel, Skepparholmen spa och Sundbybergs simhall (barnpoolen) med flera. Vi har också levererat till en stor mängd privata pooler i Sverige.

Designlösningar pool, spa & wellness

Med service och produkter från tyska Wedi kan Kakelspecialisten erbjuda unika design- och konceptlösningar till alla typer av pool-, wellness- och spaprojekt. Möjligheterna är i princip oändliga och lämpar sig väldigt väl för att t.ex. bygga pooler med runda former, sittbänkar, olika wellness- och bastulösningar. Fördelarna med konceptlösningar är många, det är lätta konstruktioner, ger enorma designmöjligheter, är ett stabilt och våtsäkert underlag för keramisk beklädnad m.m.

Barnpoolen i Sundbybergs simhall är ett exempel på en referens med en Wedi lösning. Tillverkning sker helt utifrån önskemål och ritningar från aktuell arkitekt. Med andra ord så kan du skapa unika lösningar för det specifika projektet. Förutom egendesignade konceptlösningar har Wedi färdiga moduler för ångbastu, liggstolar, duschar, bänkar m.m. som kan passa i ditt projekt.

Stort poolsortiment

se sortimentet mosaik och klinker till pool

Hej!
Kontakta mig om du har ett spa-, pool och wellnessprojekt på gång. 

Hälsningar
Mia Wassberg 

Kontakta oss