Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Offentliga golv

granitkeramik och lämpliga systemlösningar

Offentliga golv kan vara allt från golv i köpcentrum till ett golv i en butik. Vi klassar golv som offentliga där potentiellt många människor trafikerar golven och de är i offentlig miljö. Förutom estetiska aspekter är det av vikt att klinker och granitkeramik på golv i offentliga miljöer har tekniska egenskaper som gör dem lämpliga för det. De måste uppvisa höga värden och prestanda när det avser slitstyrka, böjhållfasthet, halkdämpning, ev. frostbeständighet m.m. 

För optimala slutresultat med klinker och granitkeramik på golvytor i offentliga miljöer ska de monteras med kompletta systemlösningar bestående av för projektet noggrant utvalda fäst- och fogprodukter. Det kan i den här typen av miljöer också föreligga krav på stegljudsreducerande systemlösningar. Det blir mer och mer populärt med storformatiga plattor på golv i offentlig miljö, det här ställer andra krav på underlagsarbetet. Kontakta oss när du har projekt med golv i offentlig miljö och vill veta vad som fungerar bäst.

Läs vår artikel om golvet i Globen shopping nedan, här använde vi ett specialsystem med frikopplingsmatta för att undvika att rörelsefogar ev skulle spricka.

Serie Rockin

Serie Rockin

Granitkeramik till offentliga golv

Vi erbjuder ett stort sortiment granitkeramik lämplig för offentliga golv. Sök på projekttyp offentliga golv i vårt sortiment.

Hej!
Kontakta mig om du har ett golvprojekt på gång och vill veta mer om lämpliga plattor och systemlösningar.

Hälsningar
Tomas Eriksson
0733-83 93 01

Kontakta oss