Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Prover

beställ enkelt prover

 

 

Så här beställer du prover

Vi vill göra det enkelt för dig att se och känna på de plattor vi har i projektsortimentet och du kan därför beställa prov på allting vi visar i projektsortimentet här på hemsidan. Digitalt i all ära men ibland är det lättare att få en känsla av plattan i kulör och struktur när man har den i handen. Vi skickar normalt en provplatta i storlek 10x10 eller 15x15 cm till dig, på vissa serier skickar vi en mapp på hela serien. Skulle du vilja ha en platta i originalstorlek så behöver du kontakta oss via hemsidan, maiL eller telefon.

BESTÄLL PROVER HÄR

Proverna är kostnadsfria, vi skickar prover inom Sverige till dig som arbetar som arkitekt, inredare eller företagsbeställare till projekt. Är du privatperson så hänvisar vi till vår webbshop 

ÅTERVINNING AV PROVER
Om du får prover som du sen inte vill ha kvar på ditt kontor eller hemma så kan vi ta hand om dem och återanvända proverna till andra projekt istället för att de kastas. Du kan välja på att få en returfraktsedel och skicka tillbaka proverna till oss. Eller så kan vi inom Stockholm komma och hämta proverna. Vi kommer gärna ut på ert kontor och går igenom provbiblioteket för att uppdatera ert sortiment. 

LEVERANSTID PÅ PROVER

De flesta prover kan vi skicka till dig med omgående leverans, vissa nyheter eller mer udda serier är det beställningsvara på men det finns angivet på produkten i så fall. Vi skickar prover till dig i Stockholm inom 24 timmar om beställningen görs på en vardag och leveransen är på en vardag. För beställningar till övriga Sverige så sker de så snart som möjligt.

På prover med beställningsvara är det cirka 1-2 veckors leveranstid.

HÄMTA PROVER HOS OSS
I vårt showroom på Bjurholmsplan i Stockholm har vi mycket prover på vårt projektsortiment, kom gärna förbi.

Återvinning av prover

inom Stockholm

Hej!
Kontakta oss om du vill veta mer om vår provtjänst eller om du har frågor om specifika provbeställningar.

Hälsningar
Nicklas

Kontakta oss