Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Kakelspecialisten

Välkommen till Kakelspecialisten Projekt!

OM KAKELSPECIALISTEN

Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi säljer och marknadsför allt inom kakel, klinker, badrum, fäst & fogprodukter och andra kringprodukter. Hos oss hittar du marknadens i särklass bredaste sortiment. Som kund till Kakelspecialisten ska du alltid erbjudas det senaste och det bästa av vad världens mest ansedda kakeltillverkare samt marknadens ledande varumärken av badrumsinredningar har att erbjuda. Vi handplockar det utvalda och mixar med det populära, precis som en specialistbutik ska vara. Kakelspecialisten har egenimport av sina produkter och vi köper endast produkter från Europa som t ex. Italien, Spanien, Portugal, Frankrike, Holland, Tyskland.

Vi hjälper privatkonsumenter, proffskunder & hantverkare och arkitekter & inredare med att välja kakel till hemmaprojekt eller till offentliga projekt. Kakelspecialistens huvudkontor, butik och lager finns i Årsta i Stockholm.  Vi har även e-handel för B2C.

BUTIK, PROFFSCENTER & ARKITEKTSHOWROOM

Vår butik är 2800 kvm stor och vi kallar den Skandinaviens största kakel- och badvaruhus. I butiken satsar vi på inspiration och har över 130 uppbyggda badrumsmiljöer tillsammans med avdelningar för golvklinker, mosaik, kökskakel, marmor och inredningsaccessoarer.

I samma fastighet finns ett  600 m² stort Proffscenter för våra hantverkskunder. Ett stort Proffscenter behövs för Kakelspecialisten har mer än 2.000 entreprenörsföretag som fasta kunder. Här finner den professionelle hantverkaren marknadens absolut bredaste sortiment av verktyg, maskiner och andra nödvändiga tillbehör för sina plattsättningsarbeten.

Kakelspecialisten Projekt är vår avdelning för service till arkitekter, inredare, konstruktörer, fastighetsägare, entreprenörer, byggherrar och övriga beställare till projekt. Kakelspecialisten Projekt har ett showroom på Bjurholmsplan 31 på Södermalm i Stockholm.

 

KAKELSPECIALISTER

Vi som jobbar på Kakelspecialisten är vårt företagsnamn- Vii är specialister på kakel. Vi utbildar oss löpande på de produkter och system vi säljer. Många av våra medarbetare har mycket lång erfarenhet från kakelbranschen, inredning och bygg. Vår specialistkunskap kan du bland annat ta del av i vår inredningsrådgivning i butiken, vår kundservice, projektservice och tekniksupport. Vi hjälper även till med den tekniska supporten när det gäller projekt som offentliga simhallar, fasader och offentliga golv.

Kakelspecialisten är ett specialistföretag. Vi besitter bred och djup kunskap kring kakel och klinker samt dess tillhörande systemlösningar och produkter. Detta kombinerar vi med trevligt bemötande och stort fokus på hög servicenivå. Vi älskar kakel och det hoppas vi märks.

Idag består Kakelspecialisten av cirka 50 medarbetare.

Företaget är ett helägt dotterbolag till Dahl Sverige AB och franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Hej!
Kontakta gärna oss om du behöver prover eller support inför ett kommande projekt.

Telefon: 08-686 93 80

Kontakta oss