Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Badrumsutställning

för dig som inreder badrum

 

 

BADRUMSINSPIRATION

För dig som arbetar som inredare och professionellt hjälper privatpersoner med att inreda sina hem kan Kakelspecialistens butik i Årsta fungera som en extra arbetsplats. Butiken är på 2800 kvm i två plan, konceptet går ut på att visa ett stort sortiment av kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning i inspirerande miljöer. 

Gott om sittplatser i butiken för dina kundmöten.

Kakelspecialisten har 1051 kakel-, klinker- och mosaiksorter på lager och beställningssortiment från c.a 90 tillverkare. Du hittar här 45 varumärken inom badrumsinredning. 130 uppbyggda badrumsmiljöer, vissa med inkopplat vatten och avlopp. Testa blandare, bastu, badkar m.m. Du har tillgång till kakelprover och badrumskataloger. Se golvklinker på 2x2 meters pannåer för känsla av hela golv. 

Gratis kaffe och Wifi, 2 kaféer och lekhörna för barn. Tillgång till teknisk rådgivning vid större eller komplicerade renoveringar. 

Adress: Sockenvägen 289 Årsta
Telefon: 08-686 00 31
E-post: butik@kakelspecialisten.se 
Öppettider: Vardagar 10.00-19.00, Lördagar 10.00-16:00 

Mer information om vår butik hittar du här

Flaminia

På Kakelspecialisten hittar du bland annat det italienska badrumsvarumärket Flaminia. Stark designkänsla i porslin och inredning. Flaminia har tillverkat badrumsinredning sen 50-talet och all produktion sker i Italien. Företaget har en stark position bland Europas inredare och de samarbetar med många kända designers. 

Hej!
Kontakta mig om du är intresserad av Flaminias sortiment.

Hälsningar
Patrik Holmberg
inköpsansvarig badrum

Kontakta oss