Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Pool

simanläggningar och badhus

bild överst: Buchtal, fotograf: Jack Hobhouse photography

VI HJÄLPER ER NÄR NI BYGGER SIMANLÄGGNING

Kakelspecialisten är Sveriges ledande aktör när det avser att erbjuda och leverera högkvalitativa keramiska plattor, tätskiktssystem, underlagsprodukter och support till badhus,, simbassänger och pooler. Projekten kan vara allt från nyproduktion eller renovering av publika sim- och tävlingsanläggningar, äventyrsbad, relaxavdelningar på hotell  till pooler i privat miljö.

Projekt av denna typ är med sina olika krav på design, funktion, miljö och hållbarhet ofta helt unika. De kan således vara utmanande och ställer ofta stora krav på byggbeskrivningar, kompletta systemlösningar, lämpliga produkter och noggrannhet under entreprenadprocessen. Det är där vi på Kakelspecialisten kommer in. Vi erbjuder stöd, rådgivning och levererar marknadens för det specifika projektet mest lämpade produkter.

KAKELSPECIALISTENS TEKNIKAVDELNING
Kakelspecialisten har sedan många år tillbaka en teknisk avdelning och support med syfte att hantera allt som har med teknik att göra, främst med tonvikt på tätskikt, fäst och fog. Exempel på det kan vara framtagande av bygghandlingar, arbetsbeskrivningar, detaljritningar, utbildning, framtagande av monterings- och produktanvisningar, arbetsplatssupport, materialdemonstrationer och diverse provningar av material och system hos provningsinstitut. Vi hjälper även till med projektbeskrivningar

POOLER, SIMHALLAR OCH BADANLÄGGNINGAR
Många gånger kan det vara svårt för dig som arkitekt, projektör eller byggare att ha exakt kunskap om vilka system eller produkter som ska väljas in i en badanläggning. Samtidigt har beställaren krav på en anläggning som under lång tid fungerar utan problem och kan byggas på kort tid. Här kan Kakelspecialistens tekniska support bistå alla led med råd om hur projekten kan genomföras på bästa sätt. Samarbetspartner är Tyska fäst- och fogtillverkaren Sopro Bauchemie, som är störst i Europa på badanläggningar med tusentals referenser som garanti för fungerande system.

Exempel på Kakelspecialistens referenser när det gäller publika simhallar med Sopro systemlösningar är Nacka Rehab, Loka Brunn, Centralbadet, Farsta simhall, Tyresö Aquaarena, Sundbybergs simhall, Kronobergsbadet, Munktellbadet, Hjortenbergsbadet, Järfälla simhall, Åkeshovs simhall m.m.

Poolklinker från Buchtal

Poolklinker och specialbitar till pooler, simbassänger, badhus, äventyrsbad m.m. Kakelspecialisten erbjuder sortiment från tyska Buchtal. Det är en välkänd och kvalitativ tillverkare av den här typen av poolprodukter. 

Hej!
Kontakta mig om du har frågor kring poolprodukter och teknisk support för ett kommande projekt.

Hälsningar
Tomas Eriksson
0733-83 93 01

Kontakta oss