Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Toniton

färgmatcha inredningen

den 11 januari 2021

Toniton Colours är utvecklat av Tekla Severin och hennes team på Toniton. Tekla är en inredningsarkitekt och kolorist med globalt erkännande. Hennes bakgrund är en BA i inredningsarkitektur + möbeldesign med 7 års erfarenhet av att arbeta som en inredningsarkitekt. Hon är sen länge starkt förknippade med färg. Hennes Instagram @teklan har över 140 000 följare över hela världen. Hon har listats som en av världens mest inflytelserika design-influencer.

Under flera års tid har de forskat och testat för att hitta de sex färgpaletterna, tänkta att fungera just ton i ton. I konceptet lanseras möbler, accessoarer, kakel, badrumsinredning, fog och kök m.m. i de utvalda kulörerna. Allt för att göra valen och färgkombinationerna lättare både i privata och offentliga miljöer. Den matta väggfärgen, de blanka kaklet, terrazzobordet, hyllorna i färgat askfaner, ullmattorna och den matta pulverlacket på lampor och blandare. Alla produkter behandlas med anpassade tekniker för att få fram det bästa av varje material och färg. Och att skapa en dynamisk helhet när produkterna kombineras. Tonitons kakel och inredning bygger på enkelhet och geometriska former Avsikten är att åstadkomma tidlös design baserad på tron att färg är den enda dekorationen som behövs.

Kakelspecialisten är stolt partner till Toniton - Toniton x Kakelspecialisten. Vi deltar i konceptet med kakel, klinker, fog och silikon i Toniton kulörerna - Toniton Combine Vertical Tile 5x25 cm , Toniton Combine Floor tile 20x20 cm, Toniton Fugabella Grout  Välkommen till projektutställningen på Medborgarplatsen där vi har en toniton utställning.

Om du vill se mer av alla produkter som finns i Toniton konceptet besök deras hemsida  eller deras instagram  @toniton_colours

Vill du beställa prover på kakel och klinker så gör du det på projektsortimentsidan

Taggar: toniton

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa 08-686 00 31 eller skicka ett mail till post@kakelspecialisten.se