Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Om oss

Välkommen till Kakelspecialisten Projekt!

Kakelspecialisten är en av Sveriges mest aktiva leverantörer av kakel, klinker & mosaik till såväl större som mindre byggnadsprojekt. Kakelspecialisten Projekt är vår avdelning för service till arkitekter, inredare, konstruktörer, fastighetsägare, entreprenörer, byggherrar och övriga beställare. Kakelspecialisten Projekt huserar i en 700 m² stor projektutställning på Medborgarplatsen 25 på Södermalm i Stockholm. Utställningen är bland de största i sitt slag i Europa. Här finner du marknadens i särklass bredaste sortiment av byggkeramiska plattor för alla tänkbara projekt. Samtliga kakel-, klinker- och mosaikplattor Kakelspecialisten har i sitt projektsortiment, täcker in alla tänkbara typer av projekt och från de mest erkända och innovativa tillverkarna i världen, främst Europa. Projektutställningen är öppen vardagar 8-17, ingen tidsbokning behövs.

För dig som inte arbetar i Stockholm finns vi tillhands via telefon, mail och vår hemsida. Här på vår hemsida kan du enkelt beställa prover och annan information. Vill du ha besök på ditt kontor? Inga problem, kontakta oss så bokar vi in en tid.

Kakelspecialisten är ett specialistföretag. Vi på Kakelspecialisten Projekt besitter bred och djup kunskap kring kakel och klinker samt dess tillhörande systemlösningar och produkter. Detta kombinerar vi med trevligt bemötande och stort fokus på hög servicenivå. Vi älskar kakel och det hoppas vi märks.

Om Kakelspecialisten
Kakelspecialisten säljer och marknadsför allt inom kakel, klinker, mosaik, systemlösningar och badrumsinredning till både konsument, proffs och arkitekter, främst inom Stockholm och Mälardalen. Med sin 2800 kvm stora butik och 600 kvm stora proffscenter är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Förutom butiken i Årsta har företaget en arkitektutställning på Medborgarplatsen i Stockholm. Kakelspecialisten har även en webshop för försäljning inom Sverige. Kakelspecialisten importerar kakel från främst Italien och Spanien  och erbjuder badrumsinredning från cirka 40 tillverkare.

Kakelspecialisten har cirka 50 anställda och en omsättning på cirka 235 miljoner kronor. Företaget är ett helägt dotterbolag till Dahl Sverige AB och franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Hej!
Kontakta gärna oss om du behöver prover eller support inför ett kommande projekt.

Telefon: 08-686 93 80

Kontakta oss

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa 08-686 93 80 eller skicka ett mail till projekt@kakelspecialisten.se