Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Konto och prover

Konto på hemsidan för att beställa prover
För att beställa prover här på hemsidan behöver du skapa ett konto. Det är för att du ska slippa skriva in adress och kontaktuppgifter varje gång du beställer prover hos oss på Kakelspecialisten Projekt. Du kan också se tidigare beställda prover i din historik.  Vi skickar ut proverna inom 24 timmar i Stockholm och så snart som möjligt till övriga Sverige. Proverna skickas antingen i mindre format eller som provmapp. 

Skapa konto här

Om du är privatperson så hänvisar vi till Kakelspecialistens webshop eller butik - webshop.kakelspecialisten.se
Behöver du beställa prover som ska skickas till annat land än Sverige - kontakta oss.

Återvinna prover
Vi vet att det kan bli stökigt och fullt i biblioteket, vi kommer därför gärna ut med jämna mellanrum och rensar bort de mappar och prover som inte längre är aktuella. Ni slipper städa själva eller slänga proverna och vi återvinner istället materialet. 

Behöver du ett kreditkonto?
Köper du ut materialet till dina projekt på ditt företag så kan du välja att ansöka om ett kreditkonto på Kakelspecialisten. Det gör du här . Du får då faktura med 30 dagars kredittid. Du har också möjlighet att gå med i vår kundklubb Kakelklubben där du får poäng på alla dina inköp, för poängen kan du hämta ut attraktiva varor i en poängshop. Har du frågor kring ett kreditkonto kontakta oss på post@kakelspecialisten.se 

Se villkor för kreditkonto och kundklubb i pdf längre ned på sidan.

Kontakta mig om du vill veta mer om provbeställningar på hemsidan.

Med vänlig hälsning
Nicklas Arell
0733-83 93 49

Kontakta oss