Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Chimera

2021-02-10

Elena Salmistraro tog sin examen i industrial design i Milano 2008. Året därpå öppnade hon sitt eget företag i Milano, i samarbete med arkitekten Angelo Stoli - som arbetar med produkt- och arkitekturdesign. Hon har sin egen mycket distinkta stil och fokuserar på den punkt där illustration, design och bildkonst möts. Hon skapar en stark extrovert och uttrycksfull design som syftar till att tala direkt till känslorna.

Serie Chimera är designad av Elena och tillverkas av  italienska Cedit.  Ursprunget kommer från fyra grafiska teman - Empatia, Radici, Ritmo och Colore.  Dessa storformatsplattor med ett starkt visuellt uttryck med motiv som blandar olika grafiska mönster och färger och som efterliknar ytor på stenar, tyger och läder. Serien innehåller 20 olika färger/mönster och finns i tre storlekar 120x240, 120x120 och 60x120, matt och blank. Till serien finns också matchande fog och målarfärg.

Kontakta oss om du vill ha mer information kring den här serien.

Se filmen om Elena och Chimera nedan - filmen är på italienska men är engelsktextad.

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa 08-686 00 31 eller skicka ett mail till post@kakelspecialisten.se