Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Projektutställning

Kakelspecialisten Projekt har en projektutställning på Medborgarplatsen 25 i Stockholm. Utställningen är 700 kvm stor och här visar vi stora delar av projektsortimentet av kakel, klinker och mosaik. Utställningen är till för dig som arbetar med projekt där kakel, klinker och mosaik är en av de ingående materialen. I utställningen får du inspiration, du kan se nyheter och känna på plattorna. Här får du också tillgång till provbiblioteket och du kan få med dig prover på valda plattor direkt. Vi uppdaterar utställningen kontinuerligt och här kan du alltid hitta det senaste. Vi kör också regelbundet events i utställningen med olika teman.

Vi är fyra projektsäljare som arbetar i projektutställningen och som finns på plats på vardagar för att hjälpa dig med val plattor och support för teknisk information. Det ska vara enkelt för dig att hitta rätt material till just ditt projekt. Ingen tidsbokning behövs utan det är bara att komma förbi.

Medborgarplatsen 25 Stockholm
Öppettider: Vardagar 08.00-17.00

Vecka 13 är projektutställningen stängd

Boka tid för besök i projektutställningen 29/6-31/7 2020

Kontakta oss

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa 08-686 00 31 eller skicka ett mail till post@kakelspecialisten.se