Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Vi flyttar!

2021-06-24

Kakelspecialisten Projekt tar nu nästa steg och utvecklar en ännu modernare och mer innovativ och utvecklad arkitektservice och support för beställare till projekt.  Efter 13 år flyttar vi vår projektutställning från Medborgarplatsen i Stockholm till en ny destination och showroom på Södermalm, Stockholm. Mer detaljer kring den nya projektutställningen kommer inom kort.

Vi stänger på Medborgarplatsen 9 juli, efter det finns vi tillgängliga som vanligt på telefon, mail, via hemsidan, Teams, Zoom, Facetime, vi kommer gärna ut med prover till ditt kontor eller hemarbetsplats. Det här tills den nya utställningen är klar vilket beräknas under oktober 2021 då vi kan träffas på plats igen om du vill.  

Vår passion för kakel och projekt är vår drivkraft och nu hoppas vi kunna erbjuda ännu större tillgänglighet för dig både i fysisk och digital miljö, ett större projektsortiment och en större inspirationskälla. Hoppas du vill vara med!

 

Sista dagen vi har öppet i utställningen är fredag 9 juli. Om du vill besöka oss innan dess ring gärna innan då vi just nu håller på och river och packar hela utställningen.
08-686 93 80 eller projekt@kakelspecialisten.se

 

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa 08-686 00 31 eller skicka ett mail till post@kakelspecialisten.se