Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Vår hantering av Coronasituationen

Det här gör vi på Kakelspecialisten Projekt i samband med coronaviruset

den 2 mars 2020

Kakelspecialisten vidtar åtgärder internt för att hjälpa till och minska smittspridningen. Du som besöker oss ska känna dig trygg och säker. Vill du inte besöka vår projektutställning  just nu så finns vi tillgängliga i flera andra kanaler. 

Folkhälsomyndigheten uppmanar alla i samhället att aktivt bidra till att minimera smittspridning av det s.k. Corona-viruset. Kakelspecialisten med personal stöder det till fullo i vårt fortsatta i övrigt normalt dagliga arbete. Vår butik, projektavdelning och proffscenter är öppet som vanligt.

Under rådande omständigheter och av omtänksamhet för såväl dig som kund som våra medarbetare hanterar vi våra kontakter och möten enligt nedan.

  • Om du som kund har feber, symptom på förkylning med hosta, halsont eller snuva vänta med att besöka oss.

  • Personal som har förkylningssymptom även mycket lindriga arbetar inte utan ombeds stanna hemma tills de är symptomfria plus 2 dagar extra.

  • I möten & samtal med dig som kund i projektutställningen respekterar vi ett visst fysiskt avstånd. Vi har satt upp skyltar som påminner om att hålla avstånd och hålla god handhygien.

  • I utställningen erbjuder vi dig som kund bra möjligheter till god handhygien, det finns tvål och handsprit för dig att använda.

  • Vi har utökat städningen i lokalerna för att minska smittspridning.

  • Vill du inte besöka vår utställning så finns vi tillgängliga via telefon, mail, hemsida, sociala medier. Vi har goda möjligheter för utkörning av prover hem till dig.

 

Ta hand om dig och dina kära!

Kontakta oss

Lämna ditt meddelande här så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också ringa 08-686 00 31 eller skicka ett mail till post@kakelspecialisten.se