Kakelspecialisten projekt

för dig som är arkitekt, inredare och beställare till projekt

Spa & Wellness event

Att rita och bygga en spa & wellness-anläggning ställer krav på både materialval och tekniska lösningar. Estetik och funktionalitet ska samspela för att kunna ge den bästa upplevelsen för spabesökaren. Kakelspecialisten har gett support och levererat material till många spa- och wellnessprojekt genom åren och vi vill nu tillsammans med våra samarbetspartners ge dig som arbetar med eller är intresserad av den här typen av projekt råd och inspiration inför framtida projekt.

Kakelspecialisten är en uppskattad partner och leverantör av keramiska plattor, tekniska lösningar och kompletta upplevelsesystem till såväl publika som privata Spa-projekt m.m. Välkommen att under 90 minuter ta del av våra referenser, unika kunskaper och goda erfarenheter när det avser attraktiva och funktionella wellness & spa-anläggningar.

OBS! presentationen kommer delvis genomföras på engelska.

Presentatörer

  • Tomas Eriksson - Kakelspecialisten Projekt. Tomas kommer att prata om keramiska plattor och Spa-anläggningar.
  • Stefan Wodsten & Mattias Pallard – Kakelspecialistens tekniksupport. De kommer att prata om rådgivning och totallösningar för Spa-anläggningar.
  • Sebastian Kammerer - Sopro, Tyskland. Han kommer att prata om byggtekniska lösningar som underbyggnad och tätskikt m.m.
  • Franz Mayr - WDT, Tyskland. Han kommer att prata om Spa- & upplevelseaggregat (dusch, ånga, belysning m.m.)

Tid: Fredag 24 februari. Frukostevent kl. 08.00-09.30 alt. lunchevent kl. 11.30-13.00
Plats: Kakelspecialisten Projekt, Bjurholmsplan 31 Södermalm Sthlm


OBS! DETTA EVENT ÄR FULLSATT